Avoimet työpajat

Sarjakuvakeskus järjestää avoimia työpajoja eri-ikäisille piirtäjille. Tule mukaan oppimaan!

 katuliitu

CROQUIS-ILLAT 

Huom! Croquis-pajoja ei toistaiseksi pidetä koronaepidemian aikaan, mutta muutoksista tiedotetaan!

Sarjakuvakeskuksen croquis alkaa uudessa paikassa Kulttuurikeskus Caisalla, Kaikukatu 4, 00530 Helsinki. Ajankohta on torstaisin klo 17.45–18.45. Tuo omat välineet ja mallille pieni käteispalkkio. Tervetuloa!

Sarjakuvakeskus järjestää elävän mallin piirtämistä. Tunneilla harjoitellaan tavanmukaista pitkää ja lyhyempää asentoa, mutta myös kokeellisempaa varjostuksen ja vaatteiden piirtämistä.

Paja on kaikille avoin ja etukäteen ilmoittautumista ei tarvita. Mallille kerätään kolehti, joten varaa tätä varten vähintään 3€. Malliksi saa myös hakea, kiinnostuneet voivat ilmoittautua pajojen vetäjälle, Geneva Rosett-Hafterille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (kirjoita mielellään englanniksi).

Sarjakuvakeskus Croquis tiedottaa myös Facebookissa. Croquis-pajoja pidetään myös erilaisissa Sarjakuvakeskuksen tapahtumissa.

received 245827782779245 

PERJANTAIN AVOIMET PIIRTOILLAT

HUOM! PERJANTAIPAJA PIDETÄÄN SYKSYLLÄ 2020 TOISTAISEKSI ETÄNÄ, SEURAA PAJAN OMIEN SOME-TILIEN TIEDOTUSTA.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Discord-etäpajaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Sarjakuvakeskus järjestää avoimia piirtoiltoja joka perjantai klo 15–18. Piirtoillat on suunnattu niin harrastelijoille kuin ammattilaisille ja niissä on tarkoitus vaihtaa ajatuksia ja palautetta omista ja muiden töistä rennossa ilmapiirissä.

Paikka: Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki (Kallio) 

Vetäjä: Saana Kaurala, ota yhteys: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Perjantaipajan blogi: perjantaipaja.tumblr.com.ja Instagram: instagram.com/perjantaipajaLisätietoa myös Facebook-ryhmästä. 

perjantaipiirtoillat500 
  

LASTEN LAUANTAI

Lasten lauantai on joka kuun viimeisenä lauantaina pidettävä avoin ja ilmainen työpaja kaikenikäisille lapsille. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaihtuva teema.

Lasten lauantai -tapahtumat järjestetään toistaiseksi etätehtävien ja -työpajojen muodossa!

Tulevia teemoja: kevät 2021

30.1.2021 klo 12–15 Pimeä 
27.2.2021 klo 12–15 Avaruus 
27.3.2021 klo 12–15 Väri (peruttu)
24.4.2021 klo 12–15 Manga
29.5.2021 klo 12–15 Sarjakuvaa kuvaten

Paikka: Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki (Kallio).

Lasten lauantai -tapahtumista tiedotetaan Ajankohtaista-osiossa.

Järjestämme lasten avoimia työpajoja myös muualla, kysy lisätietoa! 

maxsarin lapset

Muut PAJAT ja tapahtumat

Katso tietoa ajankohtaisista tapahtumista täältä. Järjestämme usein yksittäisiä luentoja ja työpajoja myös vakituisten kurssien ja työpajojen lisäksi.

Kuvitukset: Sakari Sivonen, Frida Lindholm, Max Sarin

Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..