Avoimet työpajat

Sarjakuvakeskus järjestää avoimia työpajoja eri-ikäisille piirtäjille. Tule mukaan oppimaan!

Sisältö: Croquis– Avoin perjantai – Lasten lauantai

 katuliitu

CROQUIS-ILLAT 

Croquis pidetään tällä hetkellä maanantaisin klo 19–20 Kaupunkiolohuone Kohtauksessa Vallilassa, Inarintie 35, 00550 Helsinki.

Kesällä pajat jatkuvat kesäkuun loppuun.

Sarjakuvakeskus järjestää elävän mallin piirtämistä. Tunneilla harjoitellaan tavanmukaista pitkää ja lyhyempää asentoa, mutta myös kokeellisempaa varjostuksen ja vaatteiden piirtämistä.

Paja on kaikille avoin ja etukäteen ilmoittautumista ei tarvita. Mallille kerätään kolehti, joten varaa tätä varten vähintään 3€. Malliksi saa myös hakea, kiinnostuneet voivat ilmoittautua pajojen vetäjälle, Geneva Rosett-Hafterille osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (kirjoita englanniksi).

Sarjakuvakeskus Croquis tiedottaa myös Facebookissa. Croquis-pajoja pidetään myös erilaisissa Sarjakuvakeskuksen tapahtumissa.

 

croquis

 

PERJANTAIN AVOIMET PIIRTOILLAT

Huom: Sarjakuvakeskuksen remontin aikaan heinäkuussa perjantaipaja kokoontuu kahvila Talossa Kalliossa. 27.7. jatkuu taas Sarjakuvakeskuksella.

Sarjakuvakeskus järjestää avoimia piirtoiltoja joka perjantai klo 15–18. Piirtoillat on suunnattu niin harrastelijoille kuin ammattilaisille ja niissä on tarkoitus vaihtaa ajatuksia ja palautetta omista ja muiden töistä rennossa ilmapiirissä.

Paikka: Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki (Kallio) 

Vetäjä: Saana Kaurala, ota yhteys: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Perjantaipajan blogi: perjantaipaja.tumblr.comLisätietoa myös Facebook-ryhmästä. 

perjantaipiirtoillat500 
  

LASTEN LAUANTAI

Lasten lauantai jatkuu taas syyskuussa 2018. Elokuussa ei ole Lasten lauantaita, mutta Annantalolla on sarjakuvafestivaaleihin liittyvää lastenohjelmaa, lisätietoa täältä.

Lasten lauantai on joka kuun viimeisenä lauantaina pidettävä avoin ja ilmainen työpaja kaikenikäisille lapsille. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaihtuva teema.

Ajankohtaisista Lasten lauantain teemoista tiedotetaan Ajankohtaista-osiossa

Aukioloajat 12-16. Paikka: Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki (Kallio)

Järjestämme lasten avoimia työpajoja myös muualla, kysy lisätietoa! 

Muut PAJAT ja tapahtumat

Katso tietoa ajankohtaisista tapahtumista täältä. Järjestämme usein yksittäisiä luentoja ja työpajoja myös vakituisten kurssien ja työpajojen lisäksi.

Kuvitukset: Sakari Sivonen, Frida Lindholm, Max Sarin